Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Élő adóvá válni.
 

 Annyit jelent ráhangolódtál arra a frekvenciára ahol az élő adást hallod. Ehhez elég magas rezgés kell, de mindenki képes rá. Képes vagy hiszen az én képmásom vagy.
Ha mindenkinek sikerül ezen a frekvencián működni, akkor mindenki az élő-adást hallja. Akkor hallgatóvá váltok. Először hallgasd, ami jön, aztán mond ki. 

A tisztítások által jutottatok idáig. Magotoknak köszönhetitek, hogy eljutottatok hozzám. Így válok élővé számotokra.
A cél hogy éljek, bennetek, általatok. Ti alkotjátok a részeimet, mindenki, egytől egyig.
Ahhoz, hogy teljes életet éljek, minden részemet élővé kell tenni.
Mindig legyen előttetek, én és te egyet jelent. Te az én képmásamra vagy teremtve.

2009.11.23.
 
Mi az, hogy önismeret? /Most már/
 
Mivel én már megtapasztalom általatok, hogy milyen a ti részetekként működni, ezért a Megváltó Jézusra már nincs szükség. Ő titeket váltott meg, ti nyíltatok ki általa, ő volt a kezdeményező. Ő is csak azt tudta nyitni, aki szabad akaratából jönni akart. Őt elhoztátok hozzám, hogy onnan nézze a Mindenséget, ezért hálás nektek. 

Most már általatok fognak nyílni az emberek, így én rajtatok keresztül nyitom az embereket. Illetve ők magukat, nyitják meg először a szabad akaratuk miatt. Én mindenkinek megmutatom az utat, mivel mindenki teremtmény, ezért senki sem kivétel, csak a szabad akaratoddal döntöd el, hogy rálépsz-e az útra vagy sem. Ti már az úton jártok, ki mennyire nyílt meg ott tart. Így vannak a tudati különbségek. Ez nem azt jelenti, hogy az egyik okosabb, mint a másik, hanem csak különbözőt jelent.
Mikor együtt meditáltok, élővé tesztek magotoknak. Ez az energia, mindenkire hatással van.
Önmagomat ismerem meg így! Ez az Önismeret!   
2009.11.24.
Chris
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.