Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Élő-Adás
 Kezdjétek el az élő-adást. Az élő adás Kérd-éssel kezdődik. Kérd és adatik, vagyis kérj és adatik. Minden szónak értelme van. Figyeljetek minden szóra. Aki nem érti, kérdezzen, és adatik neki. A gyakorlatban kell, hogy megéljetek. Gyakorlás kérdése az egész.
/Gyakorlás-Emlékezés/. 
Minél többet gyakoroltok, annál könnyebben megy. A gyakorlatból emlékezet lesz.
Már nem gyakorlatból fogsz cselekedni, hanem emlékezetből. Vagyis emlékekből.
Az emlékeid a szeretetben vannak, akkor már a szeretetből élsz. Az emlékeidet fogod megélni. Az élet akkor kezdődik számodra. Az emlékek a te ajándékaid magadnak.
Te ajándékoztad meg magad még lélek szinten mielőtt leszülettél.
Írtál egy forgatókönyvet magadnak, amit meg akarsz élni a Földön.
A forgatókönyvedben vannak az emlékeid. A forgatókönyveteket kell értelmezni.
Csak értő-elmével lehet megérteni.

2009.12.01.

Mikor következik be az egységtudat működése? Mikor fog mindenki így működni?   
  Tegyétek a dolgotokat, ne engedjetek semmi befolyásnak. Csak azt szűrjétek le belőle, ami a „valóság” alapja. A tudatosság működik, mindenkiben tudatosítani kell, hogy ha szeretetből működik itt és most ebben az időpillanatban, mindig folyamatosan, akkor szeretetben él. Bennem él.
Ez senki mástól nem függ csak önmagunktól. Az önmagban van a szeretet csírája, ha ez gyökeret ereszt és nőni kezd, ezzel erősíted magad, és minél tovább tudsz megmaradni a szeretetben. A szeretet, azaz állandó, amely folyamatosan változtat. Ha onnan nézed magad, akkor látod a változást önmagadon. Látod a magodat, aztán látod azt is mikor kezd el csírázni, gyökeret ereszteni, mikor indul fejlődésnek, hogy teljesedett ki benned mikor nőtt túl rajtad és mikor kezdett el gyümölcsöt teremni.
Ez a folyamatosság az örökké-valóság. Az örökké-valóság az örök állandó. A lét alapja az állandó változás. Ahogy nyílik a tudatod úgy látsz rá újabb dolgokra. /az ott volt csak a tudatod nem volt nyitva rá/.
Minden állandó mindig, állandóan ott van, csak ahogy nyilunk ki rá úgy vesszük észre.
Így jönnek le új infók /számunkra újjak/. Ezért kell együtt működnünk. Mindenki tudata máshol nyitott, ahogy beszélgetünk, úgy nyitogatjuk egymást, úgy jönnek le új dolgok.
Tudati különbségek vannak, ezeket kell kiegészíteni, és visszavinni az egységtudatba.

Ezt gyakorlással beszélgetéssel érjük el. Mindenkire szűkség van. A szükség törvényt bont! A törvényeket ti állítjátok fel, még azokat is el kell hagyni, hogy teljesen szabad légy!
A teljességben való élés szabadság!
A szeretet teljes élet az örökké-valóság. 
2009.12.11.
Chris
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.